Σύνθετη Αναζήτηση

Ανακοινώσεις : οι τελευταίες
 
Διάψευση του Banking News σε άρθρο για το Σύλλογο


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
19-09-2017Συνάδελφοι,

Στις 29 Μάρτη το διαδικτυακό site Bankingnews είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο βασισμένο τάχα σε ανώνυμη επιστολή που παρουσίαζε τον αγώνα για να μην πουληθεί η Εταιρία μας σαν αγώνα κάποιων λαμογιών συνδικαλιστών που φοβούνται μήπως χάσουν την κουτάλα της εξουσίας.

συνέχεια

 
 
4 χρόνια απο την δολοφονία του Παύλου Φύσσα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
18-09-2017


Συνάδελφοι,

Σήμερα συμπληρώνονται 4 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τάγμα της Χρυσής Αυγής. Με αφορμή αυτή τη μαύρη επέτειο νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε τις σκέψεις μας για τον… Ελάχιστο Κοινό Παρονομαστή της κοινής μας ζωής.

Δεν μπορεί να απαντήσει μόνο μια συνδικαλιστική οργάνωση στο τι είναι η Δημοκρατία. Για την ακρίβεια, ποια θα μπορούσε να είναι η άριστη Δημοκρατία, αν μπορεί να υ ...
συνέχεια

 
 
Ανακοίνωση του Συλλόγου σχετικά με τα δημοσιεύματα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
15-09-2017


Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες μέρες είδαμε σειρά δημοσιευμάτων που αφορούσαν την οικονομική ρευστότητα της EXIN Reinsurance και είχαν όλα σαν πηγή ένα άρθρο της 5/9/2017 του έγκυρου βρετανικού ασφαλιστικού συνδρομητικού site Insurance Insider που υπογράφεται από τον αρχισυντάκτη του Adam McNestrie.

Η συμφωνία πώλησης της Εταιρίας μας υπογράφεται από την ΕΤΕ και την EXIN Financial Services Holdings B.V. μητρικού σχήματος που εμφανίζεται να περιλαμβάνει τις ...
συνέχεια

 
 
Συνεργασία ΤΕΑΕΑΠΑΕ - AFFIDEA


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
08-09-2017Αθήνα 7/9/2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω ΣΗ

Συνάδελφοι/ σες,

Σας ενημερώνουμε πως κατόπιν πρωτοβουλίας των εκπρ ...
συνέχεια

 
 
Έκτακτη Αιμοδοσία Συλλόγου: Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
30-08-2017


Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογός μας ανταποκρινόμενος στο αίτημα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γεώργιος Γεννηματάς", διοργανώνει έκτακτη αιμοδοσία την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2017, 9:30 με 13:00, στην αίθουσα 609.

Η συμμετοχή σας θα ενισχύσει σημαντικά τις ανάγκες του νοσοκομείου τη δύσκολη αυτή περίοδο, καθώς και την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας.

...
συνέχεια

 
 
Απάντηση στην επιστολή του κ. Κωνσταντά


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
04-08-2017

Συνάδελφοι,

Ο κ. Κωνσταντάς απάντησε στην χθεσινή ανακοίνωση του Συλλόγου προβάλλοντας -και σωστά- ότι τον έθιξε βάναυσα σαν άνθρωπο με ευαισθησίες και σαν επαγγελματία και ότι παράλληλα έθιξε την τιμή και την υπόληψη της ίδιας της Εταιρίας μας, οπότε οφείλουμε να τοποθετηθούμε.

Θεωρούμε καταρχήν ότι η τιμή και η υπόληψη, δηλαδή η εικόνα της Εταιρίας μας δεν μπορούν να θιχτούν από μια ανακοίνωση, όσο σκληρή και εάν είναι.

...
συνέχεια

 
 
Ανάκληση της απόφασης για την ICAP έως 15/9/2017


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
03-08-2017

Συνάδελφοι,

Η Διοίκηση της Εταιρίας και προσωπικά ο κ. Κωνσταντάς επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά και σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Συλλόγου μας, οι συνάδελφοι μας μέσω ICAP ενημερώθηκαν ότι η εφαρμογή της διαφορετικής ηλεκτρονικής υπογραφής στο μήνυμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αναστέλλεται μέχρι τις 15/09/2017, οπότε και θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Συναδελφικά,
...
συνέχεια

 
 
Ρατσιστική επίθεση της Εταιρίας εναντίον των συναδέλφων μας της ICAP


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
03-08-2017


Συνάδελφοι,

Δείτε εδώ ανακοίνωση του Συλλόγου μας.

...
συνέχεια

 
 
¶λλη μια απαράδεκτη κίνηση της Διοίκησης


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
01-08-2017

Συνάδελφοι,

Από τον καιρό που ανακοινώθηκε η αντιδικία μιας συναδέλφου μας μέσω ICAP και της Εθνικής Ασφαλιστικής , είναι προφανής ο πανικός που έχει καταλάβει την ICAP και την Εθνική Ασφαλιστική, να μην θεωρηθεί ότι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία μας μέσω εικονικής σύμβασης έργου (εργοδότης ICAP) είναι όλοι συνάδελφοί μας, αφού κάνουμε ακριβώς τις ίδιες εργασίες σε όλες τις μονάδες της εταιρίας μας.

Αρ ...
συνέχεια

 
 
Παράταση της σύμβασης δανεισμού των συναδέλφων μας αποσπασμένων στην Ε.Τ.Ε.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ
24-07-2017


Συνάδελφοι,

Μια μέρα πριν την καθορισμένη συνάντηση, έπειτα από την προσφυγή του Συλλόγου μας, στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης η Ε.Τ.Ε. έστειλε σήμερα στην Εταιρία μας τις ανανεώσεις για δυο χρόνια των 42 συναδέλφων μας, που υπηρετούν στην Τράπεζα και ο δανεισμός τους είχε λήξει από τις 25/5, όπως εξάλλου προβλέπεται από τις Συλλογικές αλλά και τις Ατομικές Συμβάσεις των συναδέλφων.

...
συνέχεια

 
 
... περισσότερες ανακοινώσεις >>