19/11/2017 - Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής

Ανακοίνωση : ΣΥΛΛΟΓΟΣ : 11-04-2017

Αλλαγές στο ετήσιο τσεκ απ

Ο Σύλλογος υπέγραψε φέτος την παροχή του ετήσιου check up σε συνεργασία με τον όμιλο AFFIDEA. Η συνεργασία αυτή αφορά όλους τους εργαζόμενους της Εταιρίας μας και τους συναδέλφους μας εργαζομένους μέσω ICAP, που είναι μέλη του Συλλόγου μας, καθώς και τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, δηλαδή τον ή την σύζυγο και τα παιδιά τους. Η λίστα με τις εξετάσεις που προβλέπονται για το νέο check up βρίσκεται αναλυτικά εδώ. Σημειώνεται ότι φέτος για πρώτη φορά προβλέπεται και ξεχωριστό πακέτο εξετάσεων για τα παιδιά.

Για την παροχή του check up επιλέχθηκε η εφαρμογή μιας πιο απλής διαδικασίας σε σχέση με αυτό που ίσχυε στο παρελθόν. Ειδικότερα, ο συμβατικός τρόπος διανομής των έντυπων παραπεμπτικών καταργείται και πλέον δεν χρειάζεται ο συνάδελφος να προμηθευτεί ή να προσκομίσει κάποιο έντυπο για να του δοθεί η δυνατότητα να κάνει τις εξετάσεις που δικαιούται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει μια τηλεφωνική κλήση και αναγγελία του αιτήματος για check up. Η χρήση της παροχής του ετήσιου check up μπορεί να ξεκινήσει άμεσα.

Πιο αναλυτικά, η διαδικασία είναι η ακόλουθη:
        I.       Κλήση στο 29995 | 210 90 99 995
      II.        Ταυτοποίηση προσωπικών στοιχείων (πατρώνυμο & ημερομηνία γέννησης)
    III.         Προγραμματισμός ραντεβού

Στο πλαίσιο της διενέργειας του ετήσιου check up σας ενημερώνουμε ότι διαβιβάστηκαν εκ μέρους του Συλλόγου στον όμιλο AFFIDEA τα ακόλουθα στοιχεία: ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο και ημερομηνία γέννησης, με αποκλειστικό σκοπό την παροχή σε εσάς δωρεάν ιατρικών εξετάσεων (check up).
Σε περίπτωση εναντίωσης, παρακαλούμε όπως το δηλώσετε ρητά απαντώντας "ΔΙΑΦΩΝΩ" στο παρόν email μέχρι την Μ. Πέμπτη 13/4/2017.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι, όπως σε κάθε περίπτωση εφαρμογής μιας νέας διαδικασίας, τις πρώτες μέρες θα χρειαστεί να έχουμε όλοι λίγο περισσότερη υπομονή και κατανόηση για τυχόν προβλήματα ή καθυστερήσεις που θα προκύψουν στην εξυπηρέτηση των τηλεφωνικών αιτημάτων. Παρακαλούμε όπως ενημερώνετε και το Σύλλογο στις παραπάνω περιπτώσεις.

Τέλος, η λίστα με το δίκτυο των διαγνωστικών κέντρων βρίσκεται αναλυτικά εδώ. Επιπλέον, για τους συναδέλφους μας που βρίσκονται στην περιφέρεια και για τις περιοχές που δεν αναφέρονται στην παραπάνω λίστα διαγνωστικών κέντρων, οι εξετάσεις θα διενεργούνται σε συνεργαζόμενα εργαστήρια. Οι περιοχές αυτές είναι οι εξής: Αγρίνιο, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Ζάκυνθος, Ιεράπετρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καστοριά, Κέρκυρα, Λαμία, Λάρισα, Ρόδος, Σέρρες και Πάτρα. Διευκρινίζεται ότι οι συνάδελφοι των πόλεων Σουφλί (νομός Έβρου), Καλαμπάκα (νομός Τρικάλων) και Φιλιάτες (νομός Θεσπρωτίας) θα εξυπηρετούνται από το συνεργαζόμενο δίκτυο διαγνωστικών εργαστηρίων στις πόλεις Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα και Ιωάννινα αντίστοιχα, κατόπιν συνεννόησής τους με το συντονιστικό κέντρο.

Στόχος του Συλλόγου είναι να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των εργασιακών συνθηκών και των παροχών για όλους τους εργαζόμενους στην Εταιρία μας και για να συνεχίσει χρειάζεται την συμπαράσταση και την συμμετοχή όλων μας.

19/11/2017 - Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής