Σύνθετη Αναζήτηση

Ενημέρωση για τις εξελίξεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
06-04-2017

Σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα πληροφορίες που έχουμε, κατόπιν και της υποβολής δεσμευτικών προσφορών στο πλαίσιο της διαδικασίας πώλησης της Εταιρίας μας από τον Όμιλο της ΕΤΕ, φαίνεται ότι απαιτείται χρόνος για την αξιολόγησή τους, μιας και δεν είναι ευθέως συγκρίσιμες και από αυτό συμπεραίνουμε ότι η διαδικασία της επιλογής θα γίνει μετά το Πάσχα.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είμαστε σε φάση αναμονής για τις εξελίξεις, δεδομένου ότι δεν πρόκειται να υπάρξει οτιδήποτε νεότερο μέχρις ότου προχωρήσει η διαδικασία της επιλογής.

Η αναμονή σημαίνει ανασύνταξη δυνάμεων και προετοιμασία. Οι διαδικασίες μπορεί πρακτικά να προχωρούν, ουσιαστικά όμως είναι πολλά τα ζητήματα που θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα και για το λόγο αυτό είναι σκόπιμο να σχεδιάσουμε και να προγραμματίσουμε τις ενέργειές και κινητοποιήσεις μας.
Οι επόμενες μέρες θα χρειαστούν τη συνδρομή όλων μας και θα σας κρατούμε ενήμερους για τυχόν νεότερες εξελίξεις. Είναι βέβαιο πως με τη δική σας συμμετοχή καθώς και με τη συμβολή όλων όσων στέκονται συμπαραστάτες στον αγώνα μας, θα αποδείξουμε πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι ισχυρή και η αξιοπρέπειά μας δεν ξεπουλιέται.

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

Λέμε "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>