Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση

Ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
04-04-2017

Αγαπητοί συνεργάτες,

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς τους συναδέλφους μας στα δίκτυα πωλήσεων, τους συνεργάτες και τους ασφαλιστές, για τη συμμετοχή σας στις κινητοποιήσεις για την αποτροπή της πώλησης της Εταιρίας μας.
Θα θέλαμε ιδιαίτερα να σας ευχαριστήσουμε που όλες αυτές τις ημέρες των απεργιακών κινητοποιήσεων σταθήκατε στο πλευρό μας και με τη δική σας συμπαράσταση και συμβολή φροντίσατε ώστε να εξυπηρετηθούν οι πελάτες της Εταιρίας μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το Δ.Σ. του Συλλόγου από την πλευρά του θέλει σας διαβεβαιώσει ότι κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να διευκολύνει, να διασφαλίσει και να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους της Εταιρίας μας κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων, στο μέτρο και στο βαθμό που αυτό ήταν δυνατό, δεδομένων των συνθηκών. Επιπλέον, και αμέσως μετά το άνοιγμα της Εταιρίας και την επαναφορά των συστημάτων σε ομαλή λειτουργία φροντίσαμε να επιλύσουμε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν και να επαναφέρουμε τη ροή των ασφαλιστικών εργασιών σε κανονικές συνθήκες.

Σας θέλουμε δίπλα μας και στη συνέχεια του αγώνα μας!

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

Λέμε "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>