Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση

Συνεχίζουμε τη μάχη παρά τις απαγορεύσεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
31-03-2017

Η σημερινή μας κινητοποίηση είχε στόχο να διαδηλώσουμε μπροστά από το Intercontinental, όπου τελικά οι αστυνομικές δυνάμεις δεν μας επέτρεψαν ούτε καν να προσεγγίσουμε το ξενοδοχείο, στο οποίο γινόταν το συνέδριο, για να μην χαλάσουμε "τη γιορτή" τους. Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να καταγγείλει την κυβέρνηση, η οποία δεν θέλει ούτε καν να εμφανίζονται εικόνες διαδηλωτών στους εκλεκτούς προσκεκλημένους του συνεδρίου "The Economist First Insurance Forum" εμποδίζοντας ακόμα και ειρηνικές διαδηλώσεις. Οι εργαζόμενοι της Εταιρίας απέκλεισαν - αντιδρώντας σε αυτή την απόφαση της κυβέρνησης - συμβολικά για 30 λεπτά τη Λ. Συγγρού δηλώνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους στις προσπάθειες πώλησης της Εταιρίας μας.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο κτίριο της Εταιρίας, όπου με μαζική συμμετοχή των συναδέλφων μας, πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση, εξετάστηκαν τα δεδομένα και αποφασίστηκε για τη Δευτέρα 3/4/2017 στις 12:00 μ.μ., να πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση, η οποία θα εξετάσει και θα αποφασίσει τα επόμενα βήματα.

Η αντίσταση και ο αγώνας μας συνεχίζονται. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που εμπιστεύεστε, επικυρώνετε και υποστηρίζετε κάθε φορά με τη συμμετοχή σας τις αποφάσεις και τις ενέργειες που έχουν γίνει και θα συνεχίσουν να γίνονται, όπως και όλους αυτούς που στέκονται αλληλέγγυοι στον αγώνα μας, αποδεικνύοντας πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι ισχυρή και η αξιοπρέπειά μας δεν ξεπουλιέται.

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

Λέμε "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>