Σύνθετη Αναζήτηση

Συνεχίζουμε τον αγώνα!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
24-03-2017

Ομόφωνα στη χθεσινή έκτακτη Γενική Συνέλευση, αποφασίστηκε η πραγματοποίηση απεργίας την Τρίτη 28/3/2017, την Τετάρτη 29/3/2017, την Πέμπτη 30/3/2017 και την Παρασκευή 31/3/2017.

Όλες τις μέρες θα υπάρχει περιφρούρηση του κτιρίου από τις 07:00 π.μ. και κάθε μέρα θα συγκαλείται έκτακτη Γενική Συνέλευση, στην οποία θα επικυρώνεται η απεργία κάθε επόμενης ημέρας, ενώ την Τρίτη 28/3/2017 θα πραγματοποιηθεί πορεία, για την οποία θα ενημερωθείτε τις επόμενες μέρες.

Όλοι μαζί, μαζί με τους συναδέλφους μέσω ICAP, τους συνταξιούχους συναδέλφους, το παραγωγικό δίκτυο, τις γραμματείς ζωής, τους φορείς και τα σωματεία που θέλουν να δηλώσουν αλληλεγγύη στον αγώνα μας, μαζί με κάθε πολίτη που δεν θέλει να δει να ξεπουλιέται ακόμα μια κερδοφόρα ελληνική επιχείρηση, θα διαδηλώσουμε απέναντι σε αυτούς που προσπαθούν να μας ξεπουλήσουν.

Σας καλούμε για να δώσουμε το 100% της συμμετοχής και της προσπάθειάς μας και σε αυτή την απεργιακή κινητοποίηση και για να αποδείξουμε πως η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι ισχυρή και η αξιοπρέπειά μας δεν ξεπουλιέται.

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

Λέμε "ΟΧΙ" στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>