Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση

Δεύτερη στάση της διαδρομής του αγώνα...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
03-03-2017

Μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης 24ωρης απεργίας μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το βροντερό παρόν που δώσατε, δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε.

Ο βασικός μας στόχος, είναι να παραμείνει η Εθνική Ασφαλιστική, η μεγαλύτερη Ελληνική Ασφαλιστική.

Η συμμετοχή όλων στην απεργία ήταν για ακόμα μια φορά συγκινητική.

Η Κυβέρνηση και η ΕΤΕ πρέπει να καταλάβουν πως ότι έχει πετύχει η Εταιρεία μας στα 126 χρόνια της λειτουργίας της, το έχει πετύχει χάρη στο έμψυχο δυναμικό από υπαλλήλους, δίκτυα πωλήσεων και συνεργατών, το έχει πετύχει χάρη στην εμπιστοσύνη που έχει χτίσει στην ασφαλιστική αγορά και στους πελάτες της.

Οι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού απεργοσπάστες μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς, πιο αποφασιστικούς για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.

Το μήνυμά μας για τη ματαίωση της πώλησης διαδόθηκε σε μεγάλο βαθμό, ενώθηκε με τις φωνές και άλλων αγωνιζόμενων ομάδων, συμπορεύτηκε με την ολυμπιακή φλόγα και σε μια συμβολική κίνηση αντίδρασης, ελευθερώθηκαν στην είσοδο της Βουλής από όλους μας μαύρα μπαλόνια με το σύνθημα "ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ", για να φτάσει το μήνυμα του αγώνα μας ψηλά και να ακουστεί παντού.

Απεργούμε - Διαδηλώνουμε - Διεκδικούμε - Αγωνιζόμαστε!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>