Σύνθετη Αναζήτηση

Και ήταν μόνο η αρχή...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
24-02-2017

Στη χθεσινή απεργία η συμμετοχή όλων μας ήταν εκπληκτική, άγγιξε το 100% και η Εθνική Ασφαλιστική έμεινε ΚΛΕΙΣΤΗ. Η πορεία μας ξεκίνησε από την έδρα της Εταιρίας στις 10:00 π.μ. με εντυπωσιακή συμμετοχή των συναδέλφων μας από την έδρα και την περιφέρεια, των συνταξιούχων συναδέλφων, του παραγωγικού δικτύου και σύσσωμους τους εκπροσώπους των σωματείων του κλάδου (ΟΑΣΕ, ΣΥΑΕ, ΤΕΑΕΑΠΑΕ, ΣΥΔΑΠΤΤ, ΕΚΑ), διαδηλώσαμε και δηλώσαμε την αντίθεση μας στην πώληση της Εταιρίας μας.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου θέλει να σταθεί στην καθολική συμμετοχή των συναδέλφων μέσω ICAP, που απέδειξε την ενότητα όλων μας.

Η πρώτη μας στάση έγινε στη Βουλή, και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου επέδωσε ψήφισμα στον Διευθυντή του γραφείου του κ. Τσακαλώτου, κ. Σπύρο Παπακωνσταντίνου, με τον Υπουργό να μην εμφανίζεται. Η πορεία μας κατέληξε στα κεντρικά της ΕΤΕ, με την παρουσία μελών του Δ.Σ. του ΣΥΕΤΕ και πολλών εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου. Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου επέδωσε ψήφισμα στον κ. Φραγκιαδάκη και δήλωσε την πρόθεση όλων μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι να ανατραπεί η απόφαση για την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Η κινητοποίησή μας καλύφθηκε τηλεοπτικά και δημοσιεύτηκε άμεσα σε όλα τα κλαδικά και άλλα μέσα ενημέρωσης. Σε μια συμβολική κίνηση, ελευθερώθηκαν στην είσοδο της ΕΤΕ από όλους μας μαύρα μπαλόνια με το σύνθημα "ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ - ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ", για να φτάσει το μήνυμα του αγώνα μας ψηλά και να ακουστεί παντού.

Ο αγώνας συνεχίζεται!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>