Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση

Ενωμένοι μπορούμε και το έχουμε αποδείξει...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
22-02-2017

Σας καλούμε όλους για να δώσουμε δυναμικό παρόν στη συγκέντρωση στα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ασφαλιστικής στη Λ. Συγγρού 103-105 την Πέμπτη 23/2/2017 στις 07:00 π.μ., και στην πορεία που θα ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. για το Υπουργείο Οικονομικών στη Μητροπόλεως και τα κεντρικά της ΕΤΕ στην Αιόλου.

Οι δυσκολίες στη μετακίνηση - λόγω της προγραμματισμένης απεργίας των μέσων σταθερής τροχιάς (ΜΕΤΡΟ - ΤΡΑΜ - ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ) - ας μην αποτελέσουν δικαιολογία για κανέναν μας. Λεωφορεία & τρόλεϊ, θα κινηθούν κανονικά.

Επίσης, οι συνάδελφοι που θα έρθουν με το αυτοκίνητό τους, ας πάρουν μαζί και τους συναδέλφους που δεν θα έχουν μέσο να μετακινηθούν. Για τη διευκόλυνσή τους ο Σύλλογος θα καλύψει το κόστος του parking για όσους δεν έχουν θέση. Σημειώνεται ότι η πρόσβαση προς τα κεντρικά ασανσέρ και στο κλιμακοστάσιο της Εταιρίας θα είναι κλειστή και μόνες έξοδοι από το parking θα είναι από τα ασανσέρ της οδού Ευρυδάμαντος και της Λ. Συγγρού.

Εκτιμούμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της Εταιρίας αντιλαμβάνονται τις τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η πώλησή της σε ξένα κεφάλαια (funds) για την ίδια την Εθνική, τον Όμιλο και την οικονομία της χώρας.

Καλούμε όλα τα διευθυντικά στελέχη και τη Διοίκηση της Εταιρίας να στηρίξουν την πανΕΘΝΙΚΗ προσπάθεια με τη συμμετοχή τους στην αυριανή κινητοποίηση.

Ας αποδείξουμε ότι η αλληλεγγύη μεταξύ μας είναι ισχυρή και σε αυτή την περίπτωση.

Ας αποδείξουμε όλοι μαζί ότι η δύναμή μας είναι πέρα και πάνω από τις συμβατικές δυσκολίες, η δύναμή μας είναι να συμπορευτούμε και να διεκδικήσουμε αυτά που μπορούν και πρέπει να συνεχίσουν να μας ανήκουν.

Όταν είμαστε όλοι μαζί υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, η νίκη!

... περισσότερες ανακοινώσεις >>