Σύνθετη Αναζήτηση

Ψηφοφορία για εξουσιοδότηση στο Σύλλογο

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
02-02-2017

Σε συνέχεια της από 24/1/2017 ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου και της συζήτησης που αφορούσε τις ενέργειες για την πώληση της Εταιρίας, ζητήθηκε από όλα τα μέλη του Συλλόγου η εξουσιοδότηση για την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων ή άλλων ενεργειών σε χρόνο και με τρόπο που θα καθορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, ως μέσο αποτροπής των ενεργειών πώλησης της Εταιρίας μας.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε η διεξαγωγή μυστικής ψηφοφορίας στην Έδρα της Εταιρίας τη Δευτέρα 6/2/2017 & την Τρίτη 7/2/2017 στα γραφεία του Συλλόγου, και στην περιφέρεια έως αύριο Παρασκευή 3/2/2017.

Αναλυτικότερα, για την ψηφοφορία στην περιφέρεια, θα σταλεί ηλεκτρονικά σε όλους τους συναδέλφους το ψηφοδέλτιο | έντυπο εξουσιοδότησης (δείτε εδώ) και με τη συνδρομή των προϊσταμένων, το υλικό (ψηφοδέλτια και κατάσταση ψηφισάντων) θα επιστραφεί σε σφραγισμένους φακέλους στα γραφεία του Συλλόγου, με καταληκτική ημερομηνία αποστολής αύριο Παρασκευή 3/2/2017.

Στο ψηφοδέλτιο | έντυπο εξουσιοδότησης καλείστε να επιλέξετε "ΣΥΜΦΩΝΩ", εφόσον συμφωνείτε να εξουσιοδοτήσετε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου να αποφασίσει για την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων ή άλλων ενεργειών σε χρόνο και με τρόπο που θα καθορίσει το Διοικητικό Συμβούλιο, ως μέσο αποτροπής των ενεργειών πώλησης της Εταιρίας μας και "ΔΙΑΦΩΝΩ" εφόσον διαφωνείτε.

Τα αποτελέσματα θα καταγραφούν και με βάση πάντοτε τη δική σας συμμετοχή, ανταπόκριση και απόφαση της πλειοψηφίας θα ληφθεί και η τελική απόφαση για τις όποιες ενέργειες θα δρομολογηθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Στόχος όλων μας είναι να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα και την ελληνικότητα της Εταιρίας μας και αυτό θα το επιδιώξουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, με την ενεργητική συμμετοχή και στήριξη του καθένα μας στις συλλογικές αποφάσεις μας.

... περισσότερες ανακοινώσεις >>