Σύνθετη Αναζήτηση

Συνάντηση του Προεδρείου του Συλλόγου με εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
04-01-2017

Εχθές πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνάντηση μεταξύ αντιπροσωπείας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, με επικεφαλής τον Γραμματέα της, κ. Παναγιώτη Ρήγα και μέλη του προεδρείου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, με θέμα την αποτροπή πώλησης της Εταιρίας μας.

Από πλευράς μας αναλύθηκαν όλα τα επιχειρήματα που ισχυροποιούν την άποψη ότι η Εθνική Ασφαλιστική είναι η μόνη Ελληνική Ασφαλιστική εταιρία που έχει ηγετικό ρόλο και επηρεάζει σημαντικά τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς στη χώρα μας, και ότι η πώλησή της θα είναι επιζήμια τόσο για την εθνική οικονομία, όσο και για τον όμιλο της ΕΤΕ.

Ο κ. Ρήγας δήλωσε εκ μέρους του κόμματος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί με τις απόψεις του Συλλόγου μας, θα συμπαρασταθεί στους αγώνες μας και άμεσα θα ζητήσει συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΤΕ προκειμένου αυτή να προβεί σε κάθε ενέργεια στην κατεύθυνση της αλλαγής της απόφασης για πώληση.

Μετά τα παραπάνω, είναι φανερό ότι η πλειοψηφία των κομμάτων έχει πάρει θέση, είτε σαφώς, είτε εμμέσως, κατά της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Καλούμε τη Διοίκηση της ΕΤΕ, και προσωπικά τον κύριο Φραγκιαδάκη, να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τόσο προς την κυβέρνηση, όσο και προς την Ευρωπαϊκή Αρχή Ανταγωνισμού, προκειμένου να αλλάξει το πλάνο που θέτει την Εταιρία μας προς πώληση.

... περισσότερες ανακοινώσεις >>