Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση
 
Δράση για τα Παιδικά Χωριά SOSΣΥΛΛΟΓΟΣ
15-12-2016

 Συνάδελφοι,

Μετά την ανακοίνωση της Διοίκησης για τη σύμπραξη Εταιρίας και Συλλόγου, με σκοπό τη συνεχή ενίσχυση ευπαθών ομάδων συμπολιτών μας, ξεκινάμε από αύριο τη συλλογή αγαθών για τα Παιδικά Χωριά S.O.S.

Όσοι συνάδελφοι το επιθυμούν, μπορούν να προσκομίσουν ό,τι θέλουν από τα είδη που αναφέρονται στη λίστα που σας επισυνάπτουμε εδώ, την οποία λάβαμε από την ίδια την οργάνωση. 

Τα αντικείμενα αυτά θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Συλλόγου (4ος όροφος / 426 γραφείο) τις ώρες εργασίας μας, ώστε να αποσταλούν στα γραφεία ή/και στα σπίτια των Παιδικών Χωριών, όπου αυτό είναι εφικτό. Προκειμένου να προλάβουμε τα Χριστούγεννα, η συγκέντρωση των αγαθών θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου. Για διευκόλυνση των συναδέλφων που ενδέχεται να απουσιάζουν, πιθανότατα θα ακολουθήσει και επόμενη αποστολή μέχρι το τέλος του έτους. Αυτό, το ανέλαβε η ομάδα εθελοντών που δημιουργήσαμε μαζί και στην οποία έχουμε συγκινητική ανταπόκριση και φυσικά, θα χαρούμε να έχουμε κι άλλες συμμετοχές. Θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ενεργή συμμετοχή σας.

Συναδελφικά,
Το Δ.Σ. 
 
... περισσότερες ανακοινώσεις >>