Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση

Συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την πώληση της Εταιρίας μας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
09-12-2016

Μετά από αίτημα του Συλλόγου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/12/2016 συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Το Προεδρείο ανέπτυξε τις πάγιες θέσεις του Συλλόγου για την αποτροπή της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Κατά την διάρκεια της συζήτησης αναπτύχθηκαν όλοι οι λόγοι που αιτιολογούν απόλυτα την ακύρωση του σχεδίου πώλησης της Εταιρίας μας και επισημάνθηκε ότι τα συνεχόμενα κερδοφόρα αποτελέσματα της Εταιρίας μας συντελούν στην αύξηση των κερδών της ΕΤΕ. Κυρίως όμως τέθηκαν υπόψιν του Αντιπρόεδρου οι σημαντικά αρνητικές προεκτάσεις που θα προκύψουν στην περίπτωση αφελληνισμού της μοναδικής Ελληνικής Ασφαλιστικής Εταιρείας.

Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύτηκε ότι θα παρακολουθήσει το θέμα διεξοδικά και θα μας ενημερώσει για τις θέσεις του, σχετικά με το ενδεχόμενο πώλησης της εταιρείας. Επίσης, επισήμανε ότι για την Νέα Δημοκρατία δεν είναι δόγμα η ιδιωτικοποίηση και ο αφελληνισμός των εταιρειών.

Η συζήτηση έγινε σε θετικό κλίμα με ξεκάθαρες θέσεις και από τα δυο μέρη, και αναμένουμε νέα συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.

Στόχος του Συλλόγου είναι να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα και την ελληνικότητα της Εταιρίας μας και αυτό θα το επιδιώξουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, έχοντας όμως πάντοτε εσάς, τους ανθρώπους της Εταιρίας, συμπαραστάτες στον αγώνα μας.

Συναδελφικά

... περισσότερες ανακοινώσεις >>