Σύνθετη Αναζήτηση

Αιμοδοσία Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
23-11-2016

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, θα διεξαχθεί η τακτική αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στην αίθουσα 609, από τις 9:30π.μ. έως τις 13:00μ.μ..

Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητη η ατομική σας κάρτα εθελοντή αιμοδότη, στην οποία θα αναγράφεται ο ΑΜΚΑ σας.

Οι νέοι αιμοδότες, οι συγγενείς, ή οι φίλοι μας, είναι πάντα ευπρόσδεκτοι, εφόσον επιθυμούν να ενισχύσουν την τράπεζα αίματος του δικού μας Συλλόγου.

Οι συνάδελφοι που βρίσκονται εκτός Έδρας ή που δεν μπορούν να αιμοδοτήσουν στην Έδρα, μπορούν να μεταβούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του νοσοκομείου της επιλογής τους, έχοντας μαζί τους τη βεβαίωση που επισυνάπτεται (δείτε εδώ) -οποιαδήποτε μέρα τους εξυπηρετεί- έχοντας πριν ενημερωθεί για το ωράριο αιμοληψιών του νοσοκομείου.

Εφόσον αιμοδοτήσουν, ο γιατρός θα συμπληρώσει τη βεβαίωση προκειμένου να καταχωρηθεί η μονάδα που θα προσφέρουν στην Τράπεζα Αίματος του "Συλλόγου Υπαλλήλων της Α.Ε.Ε.Γ.Α. "Η ΕΘΝΙΚΗ"", η οποία υπάγεται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ".

Στη συνέχεια, παρακαλούμε όπως μας στείλετε αντίγραφο της βεβαίωσης στο email: gramateia@syllogos.gr ή το fax: 2109092222.

Παρακαλούμε πολύ για την ενεργή συμμετοχή όλων.

... περισσότερες ανακοινώσεις >>