Σύνθετη Αναζήτηση
Εκτύπωση Ανακοίνωσης

Ανακοίνωση

Προσέλευση προσωπικού στην Εταιρία την Τρίτη 15/11/2016 & την Τετάρτη 16/11/2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ
14-11-2016

Ενόψει των δυσκολιών στη μετακίνηση, την εβδομάδα αυτή, τόσο με την επίσκεψη του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα - και τις προγραμματισμένες για αυτό το λόγο κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και απαγορεύσεις - όσο και με τις προγραμματισμένες απεργίες στα μέσα σταθερής τροχιάς, ο Σύλλογος ζήτησε με γραπτό αίτημά του από τη Διοίκηση τα ακόλουθα:

·         "να επιτραπεί για την Τρίτη 15/11/2016 & την Τετάρτη 16/11/2016 η ελεύθερη πρόσβαση στο υπόγειο parking της Εταιρίας, για όλους τους συναδέλφους που θα μετακινηθούν με το όχημά τους
·         να μην ληφθεί υπόψη στην πρωινή ωρομέτρηση τυχόν βραδύτητα του προσωπικού, μιας και θα είναι απολύτως αιτιολογημένη
·         ενόψει του εορτασμού του Πολυτεχνείου την Πέμπτη 17/11/2016, όπως κάθε χρόνο, υπό τον φόβο τυχόν επεισοδίων στην ευρύτερη περιοχή, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για την ασφαλή έγκαιρη αποχώρηση των εργαζομένων στις 14:00 μ.μ."

Από τα παραπάνω η Διοίκηση μας απάντησε ότι για την πρωινή προσέλευση των συναδέλφων, θα υπάρχουν 100 διαθέσιμες θέσεις στο υπόγειο parking. Επιπλέον δεν θα ληφθεί υπόψη τυχόν πρωινή βραδύτητα των συναδέλφων τις ημέρες που είναι προγραμματισμένες στάσεις των μέσων μαζικής μεταφοράς από την έναρξη της βάρδιας.

... περισσότερες ανακοινώσεις >>